IONIC WHITE

ionic whiteΤο Ionic White περιέχει ιόντα αργύρου που ενεργοποιούνται κατά την επαφή με το μπλε LED φως. Τα ιόντα αργύρου βοηθούν τα λευκαντικά συστατικά να ενεργήσουν και να δράσουν γρηγορότερα ώστε έτσι να μπουν βαθύτερα στο δόντι. Με αυτό τον τρόπο τα δόντια σας καθαρίζονται από τα στίγματα από τσάι, καπνό, coca cola, χυμούς και κόκκινο κρασί.

Αφού βάλετε το ειδικό στόμιο πάνω στα δόντια, η συσκευή μόνη της θα διαθέσει το gel σ` όλα σας τα δόντια έως τη βάση των ούλων για να ενεργήσει σ` όλη την επιφάνεια τους και στα πιο δύσκολα μέρη όπου υπάρχουν κρυφτά στίγματα. Μετά από τη πρώτη χρήση του Ionic White™ 2 λεπτά είναι αρκετά για να δείτε το αποτέλεσμα. Σας συνιστούμε για μέγιστο αποτέλεσμα να κάνετε τη διαδικασία 2-3 φορές από τα βήματα 3 έως 5 σύμφωνα με τις οδηγίες, για 21 λεπτά.*

Θα δείτε πως η λεύκανση των δοντιών θα συνεχίζεται για μερικές ημέρες μετά από τη πρώτη διαδικασία. Χρησιμοποιήστε το σπρέι λεύκανσης „Stay White” 2-3 φορές την εβδομάδα κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη διαδικασία ώστε να διατηρείτε τα δόντια σας σε φανταστική κατάσταση.