TSAKIRIS MALLAS

tsakiris mallasΑπό το 1969 η Tsakiris Mallas έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για τη state-of-art μόδα που προτείνει στη σύγχρονη γυναίκα. Ταυτισμένη με τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και τις εμπνευσμένες σχεδιαστικές γραμμές αποτελεί must fashion item όχι μόνο για τον κόσμο του σήμερα αλλά κυρίως για αυτόν του αύριο.

Για το brand Tsakiris Mallas τα υποδήματα δεν είναι απλά ένα χρηστικό προϊόν υψηλής αισθητικής. Είναι κάτι πολύ παραπάνω. Αποτελεί τη βάση ενός ερωτικού διαλόγου της γυναίκας με το σώμα της. Ενός διαλόγου μοναδικού όπου η αίσθηση που αντλείται από το υπόδημα έχει κυρίαρχη σημασία και καθορίζει κατά πολύ την αυτοεικόνα της. Έτσι τα υλικά κατασκευής παύουν να αποτελούν απλά στοιχεία σύνθεσης αλλά αντιμετωπίζονται ως σημεία επικοινωνίας με την γυναικεία ψυχοσύνθεση και ως τέτοια επιλέγονται με πολύ αυστηρά κριτήρια.

Ο δυναμισμός, το πάθος και ο αισθησιακός ρομαντισμός της γυναίκας, εκφράζονται με πληρότητα στις σειρές και τα brands που λειτουργούν κάτω την ομπρέλα της Tsakiris Mallas, όπως η Tsakiris Mallas, EXE, Coolway, Seven, και άλλα. Με τις πάντα σχεδιαστικά up-to-date προτάσεις της η εταιρεία καλύπτει το ευαίσθητο αλλά και συνάμα απαιτητικό νεανικό κοινό της, που αποζητά διαρκώς την έκφρασή του μέσα από τις στιλιστικές του επιλογές, και διαθέτει όλη την γκάμα των προϊόντων στο ηλεκτρονικό της κατάστημα.

TsakirisMallas_Shoes