QATAR AIRWAYS

qatar airwaysH Qatar Airways μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα, πετά σε περισσότερους από 120 προορισμούς παγκοσμίως, προσφέροντας ένα ασύγκριτο επίπεδο ποιότητας υπηρεσιών το οποίο συνέβαλε στο να γίνει αυτή η βραβευμένη αεροπορική εταιρεία η καλύτερη του κόσμου. 

Έχοντας ψηφιστεί ως η αεροπορική εταιρεία της χρονιάς για το 2012 και το 2011 από τον αναγνωρισμένο ελεγκτικό φορέα Skytrax, η Qatar Airways κέρδισε την εμπιστοσύνη του ταξιδιωτικού κοινού. 


Τα αεροπορικά ταξίδια έχουν φτάσει στο σημείο να θεωρούνται δεδομένα στις περισσότερες γωνιές του πλανήτη. Με ένα μεγαλύτερο αριθμό επιβατών και μια μεγαλύτερη διαθέσιμη γκάμα επιλογών, οι αεροπορικές εταιρίες που επιδιώκουν να διατηρήσουν ή να ενισχύσουν τη θέση τους στην αγορά πρέπει να παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με ολοένα αυξανόμενη αποτελεσματικότητα. 

Σε αυτό το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον, η Qatar Airways πέτυχε πολλά, με τη εκπληκτική επέκταση των δρομολογίων της να κυμαίνεται στο 30% από χρόνο σε χρόνο, και τη χρήση ενός από τους πιο σύγχρονους στόλους αεροσκαφών που κυκλοφορούν στον αέρα σήμερα. 

Σε όλη αυτή τη διαδρομή, η Qatar Airways έχει συγκεντρώσει πολλά βραβεία και επαίνους από την επανεκκίνησή της το 1997, και έχει γίνει μία από τις λίγες εταιρείες παγκοσμίως που διαθέτουν αξιολόγηση 5 αστέρων από το Skytrax. 

Η νέα ιστοσελίδα qatarairways.com αποτελεί μέρος της επιτυχίας τους, μία υπηρεσία 5 αστέρων που παρέχει στον καταναλωτή μια μοναδική online εμπειρία αγορών. 

Η νέα ιστοσελίδα διαθέτει, επίσης, τα υψηλότερα επίπεδα διαφάνειας τιμών, μια νέα ενότητα με προσφορές πτήσεων και ένα πιο εύκολο εργαλείο πλοήγησης για να μπορεί ο καθένας να βρει τις πληροφορίες που αναζητά.

QatarAirways_Travel