STARBAGS

starbagsΗ starbags είναι η πρώτη ηλεκτρονική μπουτίκ που ειδικεύεται στην ενοικίαση επωνύμων τσαντών γνωστών διεθνών οίκων μόδας - Louis Vuitton, Chanel, Hermes, Gucci, Prada, Burberry - και στην μεταπώληση ελαφρώς μεταχειρισμένων τσαντών που προέρχονται από ενοικίαση ή από πελάτες της εταιρίας.

Όλες οι τσάντες είναι 100% αυθεντικές. Η πρωτοποριακή ιδέα της starbags, που λατρέψατε αμέσως, υποστηρίζει την ανακύκλωση των πολύ ακριβών αξεσουάρ και ρούχων και μας βοηθά να τα αποκτήσουμε όπως και όταν τα θέλουμε!

Η εμπνεύστρια της εταιρείας Ολιάνα Σπυριδοπούλου, έχοντας ζήσει σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και κυρίως στο Λονδίνο, ήταν εξοικειωμένη με την ιδέα της ανακύκλωσης ειδών πολυτελείας και διαπίστωσε αμέσως το κενό που υπήρχε στην Ελληνική αγορά. Όσο περισσότερο απογειώνονταν οι τιμές στα λατρεμένα είδη της μόδας, τόσο μεγάλωνε η επιθυμία και γινόταν επιτακτική η ανάγκη για την πραγματοποίηση της starbags. Και υλοποιήθηκε το 2005 με τον πιο «πολυτελή» τρόπο.

Η starbags είναι μια υπεύθυνη, διακριτική και έγκριτη υπηρεσία δανεισμού για τα ονειρεμένα μας είδη που ενώ φαίνονται δυσπρόσιτα, μπορούν απλά να γίνουν μέρος της καθημερινότητάς μας, αρκεί να υιοθετήσουμε τη σύγχρονη φιλοσοφία της κοινοχρησίας, μια έννοια που διαχέεται πλέον παντού.

Εδώ, μπορείτε να δανειστείτε τα είδη που λατρέψατε μέσα από τις σελίδες των glossy περιοδικών, μπορείτε να αποκτήσετε τα labels των πιο ακριβών ρούχων σε προσιτές τιμές, μπορείτε να κάνετε πολύτιμα δώρα με οικονομικές διαδικασίες και, φυσικά, μπορείτε να διαθέσετε τα δικά σας μεταχειρισμένα είδη πολυτελείας, κερδίζοντας χρήματα.

Οι ευκαιρίες που προσφέρει η starbags είναι ποικίλες και απευθύνονται σε όλες τις σύγχρονες γυναίκες (και άνδρες) που λατρεύουν την καλαισθησία, την πολυτέλεια, εκτιμούν την υψηλή ποιότητα των αγαθών με αυθεντικές, υπογραφές της υψηλής ραπτικής και τα θέλουν υπεύθυνα, γρήγορα, αποτελεσματικά και διακριτικά, με ένα κλικ στην πόρτα τους.

Μετά από την επιτυχημένη πορεία 7 ετών κι έχοντας αποκτήσει ένα τεράστιο διεθνές εμπορικό δίκτυο, είμαστε πλέον σε θέση να μπορούμε να παρακολουθούμε τις τελευταίες εξελίξεις και να πραγματοποιούμε κάθε σας επιθυμία, ενώ επεκτεινόμαστε πλέον και σε νέες αγορές, αποκτώντας όλο και περισσότερα μέλη με κοινό παρονομαστή τη λατρεία για τη μόδα, αλλά κυρίως την προσγειωμένη φιλοσοφία για οικονομία!

Oι τιμές ενοικίασης ξεκινούν από 20 ευρώ και φτάνουν τα 400 ευρώ για την πιο οικονομική και την πιο ακριβή τσάντα αντίστοιχα. Οι τιμές πώλησης των τσαντών είναι ως επί το πλείστον 50% κάτω της αρχικής τους αξίας.