BOOK2STAY

book2stay
Σήμερα η Ελλάδα μας προσκαλεί να την ανακαλύψουμε όχι μόνο για να ξεφύγουμε από την δύσκολη καθημερινότητα αλλά για να αντλήσουμε δύναμη και έμπνευση από την απαράμιλλη ομορφιά της.

Γι’ αυτό η book2stay.gr δημιούργησε μία καινοτόμα πλατφόρμα αναζήτησης επιλεγμένων ξενοδοχείων που σκοπός της είναι να προτείνει και να προβάλλει ασυναγώνιστες προσφορές για έξυπνες αποδράσεις στη Ελλάδα ή εξωτερικό.

Σε μια εποχή που το «αυθεντικό» και συνάμα το value for money μοιάζει να εξελίσσεται σε μόδα παραμένουμε πιστοί στο μόττο μας «Less for More” έτσι ώστε  ο καθένας να επιλέγει  την Best Value προσφορά, ανάλογα με την διάθεση του και τα χρήματα που διαθέτει.

Σε συνεργασία με επιλεγμένα ξενοδοχεία στοχεύουμε να κλείνουμε έξυπνες προσφορές έτσι ώστε μ’ ένα κλικ να βρεθείτε σε έναν ονειρικό προορισμό σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή.

Βουνό ή θάλασσα; Καλοκαίρι ή χειμώνας; Μένουμε Ελλάδα ή εξωτερικό? Boutique hotels, ή παραδοσιακούς ξενώνες? Spa hotels ή all inclusive?  Επιλέξτε την περιοχή, τον χρόνο και την παρέα και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς. Πετυχαίνουμε τα καλύτερα deals για εσάς όντας αφοσιωμένοι στο να σας προσφέρουμε μοναδικές αποδράσεις λόγω… τιμής.

Book2Stay_Travel