ATHENS SKYPARK

To Athens Skypark είναι το κοντινότερο στο Ελευθέριος Βενιζέλος ιδιωτικό parking, μόλις 2 λεπτά από το αεροδρόμιο. Ξεκίνησε τη λειτουργία του το καλοκαίρι του 2013. Με φιλικές τιμές, εξυπηρέτηση και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, κερδίζει καθημερινά νέους πιστούς και κυρίως ευχαριστημένους πελάτες.

Στο site μας, athensskypark μπορεί κανείς να βρει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τον τιμοκατάλογο, την τοποθεσία μας, τις υπηρεσίες αλλά και τη δυνατότητα online κράτησης με έκπτωση 10%!

Κατά την άφιξή σας στο skypark, το προσωπικό θα σας υποδείξει που να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας, το οποίο θα κλειδώσετε και θα πάρετε το κλειδί μαζί σας εφόσον επιθυμείτε. Οι αποσκευές σας θα μεταφερθούν από το έμπειρο προσωπικό μας στο Minibus, στο οποίο θα επιβιβαστείτε άμεσα και σε δύο λεπτά θα είστε έξω από την πύλη αναχώρησής σας!

Μόλις προσγειωθείτε στο Ελευθέριος Βενιζέλος και παραλάβετε τις αποσκευές σας, μας τηλεφωνείτε και θα σας παραλάβουμε αμέσως, χωρίς καθυστερήσεις, έξω από το terminal. Σε δύο λεπτά θα βρίσκεστε στο skypark για την παραλαβή του αυτοκινήτου σας.
Το αυτοκίνητό σας θα βρίσκεται σταθμευμένο στον φυλασσόμενο χώρο του skypark ο οποίος παρακολουθείται και βιντεοσκοπείται 24 ώρες το 24ώρο.

Επωφεληθείτε το χρόνο αυτό, για ένα απλό πλύσιμο έως ένα βιολογικό καθαρισμό του αυτοκινήτου σας.

AthensSkypark_Travel